Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor er investeringen, hvis jeg vil starte en Chem-Dry franchise?

Du kan blive franchisetager med Chem-Dry med en investering på ca. 300.000 kr. (omkostningerne ved et køretøj er ikke inkluderet). Læs mere om finansiering her.

Hvilke udstyrspakker, kan jeg vælge imellem?

Chem-Dry tilbyder sine franchisetagere mulighed for at vælge mellem forskellige udstyrspakker afhængig af hvor stor en investering, du ønsker at starte med. Du kan sagtens starte småt og eventuelt bygge ud senere. Læs mere her.

Bliver franchisetagere uddannet i rensemetoder?

Ja, selvfølgelig. Chem-Dry tilbyder en indledende intensiv fire-dages træning, som omfatter alle aspekter af din nye virksomhed – salg, marketing, teknik og teori om vores rensemetoder. Vi tilbyder også løbende støtte fra en personlig træner, som hjælper med at starte din virksomhed på den mest effektive måde. Arrangementer og efteruddannelse giver dig mulighed for at holde kontakten til kolleger og dele erfaringer.

Hvordan er de geografiske områder opdelt?

Vi har valgt at opdele Danmarks geografiske områder efter de gamle amts-inddelinger for at maksimere markedsindtrængning og for at undgå, at der er for mange renseteknikere til samme område.

Hvad er den konkurrencemæssige fordel ved Chem-Dry? 

I forhold til andre rensemetoder er Chem-Dry helt unik fordi vi bruger kuldioxid til at rense med. Det giver en helt særlig, og meget grundig, professionel rens.

 

This post is also available in: Swedish