Chem-Dry’s historie

Historien om Chem-Dry starter i begyndelsen af ​​1970’erne med Robert Harris – en ung californisk studerende, der arbejdede som tæpperenser for et rengøringsfirma for at finansiere sine jurastudier på universitetet.

I løbet sin tid som tæpperenser var han ikke synderligt imponeret over effekten af de rensemetoder, der var tilgængelige og han begyndte derfor en lang søgen på det ultimative rensemiddel.

Med tiden fandt han det, han søgte: En revolutionerende metode hvor der renses med kulsyre, som løfter snavspartiklerne til overfladen, så de let kan fjernes. Udover at rense tæpper og møbler skinnende rene, var det også fuldstændig sundhedssikkert og godt for miljøet.

Med den nye rense-metode forbedrede Robert Harris meget hurtigt sine almindelige rense-resultater markant. Og det rygtedes hurtigt i byen, at der var en tæpperenser, der bare kunne noget, de andre ikke kunne.

Robert Harris fik hurtigt så travlt og tjente så mange penge, at jurastudierne blev lagt på hylden.

Der gik heller ikke længe førend den første kunde spurgte ham, om han måtte have lov til at købe ideen af ham for selv at blive selvstændig med dette “mirakelsystem”. Det blev begyndelsen til verdens største specialvirksomhed inden for behandling og rensning af tæpper, møbler, gardiner mv.

Siden har 4.000 selvstændigt ejede og drevne afdelinger over hele verden – heraf indtil videre 40 i Danmark – været med til at bevise, at Chem-Dry’s rensemetoder, service-niveau og koncept er noget helt unikt, som kan skabe succes for de mennesker, der gør en fornuftig indsats, udfører et godt stykke arbejde og kan lide at arbejde med mennesker. Naturligvis har både rensemetoder, midler, maskiner mv. udviklet sig dramatisk siden Robert Harris selv gik og rensede tæpper. I dag er Chem-Dry’s system patenteret og vi arbejder med femte generation af vores unikke rensemiddel.

Chem-Dry kom til Danmark i 1990 og har siden opstarten i 1990 været førende serviceleverandør på tæppe- og møbelrens i Danmark. i 2013 introduceredes det banebrydende Klinke & Flise rengørings, polerings- og vedligeholdelsessystem som vi forventer lige så meget af i fremtiden.

Siden januar 2007 har investeringsselskabet Clara Invest ApS, med Thomas Hanke i spidsen, overtaget Chem-Dry og udvidet således, at Chem-Dry Nordic ApS nu ejer rettighederne til udvikling af systemet i Danmark, Sverige og Norge. Vores målsætning er at operere 80 franchises i Norden inden for 5 år og omsætte for over 100 mio. kr. i serviceydelser om året.

 

This post is also available in: Swedish