Vores services

Chem-Dry renser ikke kun tæpper. Vi har en bred vifte af tjenester og rengør også alle overflader hos erhvervskunder og private.

Vi tilbyder vores kunder forskellige rensemetoder afhængig af typen af overflade:

TæpperensTæpperens: Denne service er hjørnestenen i vores forretning og er populær hos private, virksomheder samt butikker. Vores renseteknikere bruger det unikke rensemiddel, The Natural, til at løsne snavs i tekstilet. Chem-Dry’s maskiner er specielt designet til at maksimere effekten af ​​kulsyren, så snavset let bliver frigjort. Vores proces er så effektiv, at den kun anvender en femtedel af det vand, der anvendes ved damprens. Det behandlede tæppe tørrer på et par timer, snarere end dage, og dermed mindskes risikoen for mug. Desuden efterlader processen ingen rester, i modsætning til andre former for rengøringsmidler, der ofte efterlader kemikalie-rester, som tiltrækker nye snavspartikler.

Rens af møbler: Den proces, vi renser tæpper med, fungerer lige så effektivt med tekstiler på møbler.

Rens af overflader som sten, fliser og gipsvægge: Chem-Dry bruger rensevæsker og specialiseret high-power sug til at fjerne snavs fra sten, fliser og vægge, så de bliver lysere og mere holdbare.

Kæledyrs-urin og lugtfjernelseKæledyrs-urin og lugtfjernelse: Vores grundlæggende rengøring vil ikke fjerne pletter eller stærk lugt af urin fra kæledyr. For at bekæmpe dette har Chem-Dry udviklet et patenteret rensemiddel, P.U.R.T., som opløser urin på molekylært niveau.

Genoprettelse af beskadigede overflader ved vandskader: Vores akut-team af specialister er klar til at foretage alle typer af restaurering af overflader forårsaget af vandskader.

Hvad betyder alt dette for en potentiel franchisetager hos Chem-Dry? Det betyder, at Chem-Dry er en virksomhed, der har specialiseret viden om at rense og fjerne alverdens pletter. Vores amerikanske hovedkontor har kemikere, der til stadighed forbedrer vores renseprodukter og -udstyr gennem forskning og udvikling. Du kan derfor forvente at arbejde med markedets allerbedste produkter.

 

This post is also available in: Swedish