Finansiering af din franchise

Prisen til opstart af din egen Chem-Dry franchise kan variere alt efter hvilket udstyr du vælger. Din investering går primært til maskiner, udstyr og uddannelse. Hertil skal du indkøbe en servicebil, som bliver dit transportmiddel. Det vil også være anbefalelsværdigt at have driftskapital til rådighed til marketing, løn og andre udgifter indtil indtjeningen rammer “break even” punktet.

Hvis økonomien ikke hænger helt sammen og du i øvrigt er den helt rette partner for os, tilbyder vi en attraktiv finansiering, så du alligevel kan komme igang. Du skal selv kunne stille med en udbetaling på 50.000 kr. for at komme i betragtning. Du har også mulighed for at leje din maskinpakke og på den måde reducere opstartskapitalen til et minimum.

Er du interesseret i at høre mere om finansiering, kontakt os på tel.: 70 20 44 18 eller e-mail: info@chemdry.dk

Eksempel på opstart med finansiering

Her er et eksempel på hvad det koster, at starte sin egen Chem-Dry franchise-virksomhed med finansiering:

Udbetaling: 50.000 kr.
Serviceafgift pr. måned 3.250 kr.
Finansiering af opstartspakke pr. måned 4.500 kr.
I alt pr. måned 7.750 kr.

Eksemplet viser en opstartspakke til ca. 300.000 kr. + moms.

Gode vækstmuligheder

Vedligeholdelse af gulve er en niche-virksomhed, hvor man ikke kan blive udkonkurreret af et billigt plastik-produkt fra Kina; Chem-Dry leverer know-how og service ude hos kunden. Derfor regner vi som gennemsnitligt nøgletal med, at en rensetekniker indtjener 1.000 kr., i timen når han er ude på en opgave. Det betyder, at du med blot en eller to renseteknikere kan have en meget profitabel virksomhed.

Uanset om folk har et lille klinkegulv på nogle få kvadratmeter eller en kontorbygning på flere tusinde kvadratmeter, skal disse gulve vedligeholdes, og det bliver du og dine eventuelle medarbejdere specialister i.

Kontakt os og få en snak om dine muligheder – telefon 70 20 44 18.

 

This post is also available in: Swedish