Hvem er ChemDry?

En franchise der giver frihed

Chem-Dry giver dig mulighed for at leve et liv med mere frihed, have en fleksibel arbejdsdag og nyde glæden ved at være selvstændig erhvervsdrivende.

Det er et oplagt valg, hvis du eksempelvis vil være selvstændig, men ikke har den gyldne idé. Gerne vil skifte branche. Selv vil bestemme dine arbejdstider og ferieperioder. Eller noget helt fjerde. Vores franchisetagere har hver deres historie, der bragte dem til Chem-Dry; fælles for dem er, at de ledte efter mere frihed i deres liv.

Du kan selv bestemme din arbejdstid, for du har ikke en strøgbutik med fast åbningstid. Du kan holde fri en formiddag og arbejde dobbelt en anden dag. Du kan bestemme selv, og det kræver en stærk karakter, for du tjener ingen penge ved at holde fri. For den rette franchise-tager giver dette både den ønskede frihed og blod på tanden.

Høj succesrate i service-branchen

Vi er en specialiseret franchise-kæde af renseteknikere, som gør os umage inden for rens og vedligehold af tæpper og møbler, klinke- og marmorgulve og en række andre relaterede serviceydelser.

Hvorfor beskæftige sig med det, når man kan drive franchise inden for så meget andet? Det er simpelt: Fordi vores franchisetagere har en tårnhøj succesrate.

Konceptet er velafprøvet, stammer fra USA og er i dag over hele kloden. Chem-Dry’s kvalitetsniveau og udstyr er uovertruffen og vores patenterede produkter er de absolut bedste i sit felt. Og der vil altid være masser af tæpper, møbler og gulve der skal vedligeholdes hos private, virksomheder, hoteller, museer, offentlige institutioner m.fl.

Især i de senere år, er virksomheder begyndt at tænke på at forlænge deres gulve og tæppers livslængde. Frem for at udskifte dem hyppigere, er de begyndt at passe bedre på dem. Det er godt for Chem-Dry’s franchisetagere.

Læs mere om Chem-Dry: Franchise-præsentation

 

This post is also available in: Swedish