Hvordan skiller vi os ud?

Chem-Dry skiller sig markant ud fra de øvrige rense-metoder til tæpper og tekstiler samt klinker og fliser. De fleste virksomheder anvender generelt set, en af ​​fire metoder: Ekstraktionsrens med vand, damp eller kemisk tør-rens til tæpper og tekstiler samt højtryksrens til klinker og fliser. Chem-Dry bruger en kombination af ekstraktionsrens med vand, men i stedet for lunkent fladt vand fra vandhanen, bruger vi en optimal blanding af vand og vores eget patenterede grundrensemiddel, The Natural. Blandingen opvarmes til mellem 50-80grader, som er optimalt for opløsning af fedt og snavs. Når blandingen opvarmes og skydes ud af værktøjet, udvikler den en kraftig kulsyre, som løfter snavspartiklerne og vandet op til overfladen, så det let kan suges væk.

CarpetPeel1

Det mest almindelige alternativ til Chem-Dry er damp-rensning eller højtryksspuling, hvor tæppet, møblet, klinkerne eller fliserne bliver gennemvædet af damp eller vand med højt tryk. Det er risikabelt i og med, at sugningen ikke altid er effektiv nok og efterlader fugt i, på og under emnet, som tager flere dage at tørre helt op. I mellemtiden er der grobund for skimmelsvamp og risiko for væge-effekt, hvor der kommer skjolder på overfladen af emnet. Rester af sæbe og kemiske affedtningsmidler bliver også efterladt i og på overfladen af emnet, hvilket tiltrækker nyt snavs og støv.

Kemisk tør-rens dækker det snavsede tæppe med en tør blanding, som udtrækker snavset og derefter støvsuges det hele op. Processen efterlader bare også kemiske rester i gulvtæppet og har tendens til at skubbe snavs dybere ind i tæppets fibre.

Chem-Dry har patent på den bedste rense-metode

Måske ved du, at danskvand kan fjerne en plet. Forestil dig så millioner af mikroskopiske bobler, der brister og sprænger snavset væk. Kulsyren kombineret med varme og vores unikke rensemiddel gør at støv og fedt opløses og sprænges væk. Den stærke maskine – PowerHead kalder vi den – suger vand og snavs op. Resultatet er et tæppe, møbel, klinker og fliser, der er virkelig rene. Vores proces kræver kun en femtedel af det vand, der anvendes ved f.eks. damprensning eller højtryksspuling. Dette sikre at dine kunders tæpper, møbler, klinker og fliser tørrer på max. 1-2 timer. En kort tørretid er altafgørende for dine kunder. For det første betyder det at gulvet eller møblet kan tages i brug efter kort tid og for det andet betyder det, at der ikke udvikles skimmelsvamp eller fugtskader.

Vores rensemidler består udelukkende af rent vand, kulsyre og ingredienser kopieret fra naturen.  Chem-Dry renser uden brug af sæber, fosfater, enzymer, tensider, overfladeaktive stoffer, opløsningsmidler, m.m. og vores grundrensemiddel til tæpper, The Natural, indeholder ingen stoffer på arbejdstilsynets liste over anerkendte allergener.

Enkelheden og effektiviteten af ​​vores produkt kommer fra en forståelse af kemiske processer. Nogle elementer – såsom fedt eller visse farvestoffer – kan ikke opløses i vand. Vores metode opløser den dannede binding af disse elementer med fibrene i tæppet eller andre overflader. Dette er den eneste måde helt at fjerne en plet. Desuden efterlader rensningsproceduren ingen kemiske rester på den behandlede overflade og danner et beskyttende lag af kuldioxid mod snavs.

Anbefalet af Egetæpper

Siden 2007 har vi samarbejdet med Egetæpper om at opnå bedre kundetilfredshed gennem hele tæppets levetid.

Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry’s produkter og fik yderst tilfredsstillende resultater. De renseteknikere som er egecertificeret servicepartnere har alle været på kursus hos egetæpper i Herning inden for det sidste år.  På kurset bliver renseteknikeren undervist i de nyeste udviklinger inden for tæppeproduktion og tæppers forskellige egenskaber.  En egecertificeret servicepartner er også trænet i at foretage reparationer af egetæpper.

Miljø, allergi og indeklima

I lang tid troede man, at gulve uden tæpper var sundere end gulve med tæpper, idet antagelsen var, at tæpper tiltrak snavs, støv og dyrehår fra kæledyr med tilhørerne allergener. Og det gør det også – men på den gode måde, idet man nu ved, at tæppet fungerer som et filter, der kan kontrollere potentielle allergener i hjemmet. Uden tæpper forbliver partiklerne på overfladen og skaber små støvskyer ved hvert trin, som indåndes. Vi anbefaler, at tæpper – afhængig af brugen – rengøres hver 6. måned.

Hvad betyder alt dette for dig som potentiel franchisetager?

Alle disse forskellige faktorer skaber et bund solidt fundament for en succesfuld virksomhed. Helt kort kan det opsummeres meget enkelt:

Vi har en grøn og effektiv rense-metode, som vores kunder gerne vil betale for, samt et gennemprøvet salgs- og marketingskoncept med indbygget support som kombineret med din arbejdsindsats, vil sikre dig den succes du drømmer om.

Vi kan noget helt unikt – vi glæder os til at lære dig det, så du også kan blive en del af Chem-Dry-successen.

Kontakt os i dag på tel.: 70 20 44 18 elle e-mail: info@chemdry.dk

 

This post is also available in: Swedish