Reklame- og marketingsupport

Vores vigtigste mål er at hjælpe vores franchisetagere godt igang – vores succes afhænger af jeres succes – og god markedsføring er et vigtigt redskab til at blive en profitabel virksomhed hurtigt.

Nye franchisetagere får fra starten:
● En tilpasset hjemmeside, hvor de kan skrive deres eget indhold.
● Visitkort.
● Bil-dekoration til varevogn.
● Fri benyttelse af al grafisk materiale (hvis du vil lave brochurer eller andet print).
● Professionelle skabeloner til tilbudsgivning, brevskrivning osv.
● Fri benyttelse af segmenteringsværktøj til at finde dine potentielle nye kunder i dit lokalområde.

Sideløbende tilbyder vi faste coaching-samtaler og giver al den support, der måtte være nødvendig derudover. Vi har solid erfaring med opstart af nye Chem-Dry franchisevirksomheder og vi giver dig professionel sparring på din marketing- og forretningsplan.

De første to år – groft skitseret
De første 12 mdr. efter opstart arbejder vi sammen om at få opbygget og udvidet din kundeliste. Dette gør vi bl.a. ud fra dit eksisterende netværk. Vi supporterer med at definere realistiske mål og delmål og giver fifs til få kunden til at se værdien af dit arbejde.

De næste 12 mdr. begynder vi at dreje fokus hen mod at øge mængden af tilbagevendende kunder. Vores interne undersøgelser viser, at den største værdiskabelse finder sted ved tilbagevendende kunder. Vores markedsføringsmål er derfor at udvikle gruppen af disse loyale, tilbagevendende kunder hos hver franchisetager, så de bruger vores service flere gange om året. Vores mål er, at 70 % af salget efter fem år kommer fra tilbagevendende kunder. Vores markedsføringssupport tager derfor godt fat om, hvordan du opnår dette mål – samtidig med at øge antallet af dine nye kunder sidenløbende dermed.

 

This post is also available in: Swedish