Vores udstyr

Franchisetagere hos Chem-Dry kan vælge mellem forskellige typer af anlæg og udstyr. Alle anlæg er special-udviklede af Chem-Dry, høj-effektive og benytter sig af vores unikke kulsyreproces og rensemiddel. Forskellen ligger i hvor mange kvadratmeter tæppe eller klinker/fliser man kan rense, før maskinens tank skal genopfyldes og hvor hurtigt rensningen kan udføres.

Videoen nedenfor viser den store variation i anlæg, vi tilbyder, og giver samtidig en indsigt i, at vores rensekoncepter anvender professionelt udstyr, som man virkelig kan gå op i.

• Niveau 1 (XTS Portable Satellite System). Denne enhed er bærbar og er samtidig den billigste løsning, hvilket gør den til et ideelt valg ved opstart.

• Niveau 2 (XTS Lastvogns-system). Dette system er vognmonteret og har en separat tank monteret i bilen. Anlæggets tank er større og giver franchisetageren mulighed for at påtage sig større rense-opgaver hurtigere.

• Niveau 3 (Duo XTS). Denne pakke tilbyder franchisetagere både en vognmonteret og en bærbar enhed for mest mulig fleksibilitet.

•Niveau 4 (High Power Portable System). Denne enhed kombinerer fordelene ved en bærbar enhed med et kraftfuldt system rengøring. Det er en ideel enhed til kommerciel rengøring, men kan også anvendes til privatkunder.

• Niveau 5 (CTS 330 Lastvogns-system): Dette system er større end vores bærbare enheder. Det er billigere end CTS 450, da den kan transporteres i en varevogn med 190 liters tank.

• Niveau 6 (CTS 450 Lastvogns-system): Dette er det største og mest kraftfulde anlæg, vi tilbyder. Med en opsamlingstank på 380 liter (hvilket kræver en større varevogn), er dette den dyreste løsning vi har.

Herunder kan du se billeder af de 6 anlæg – se venligst bort fra de amerikanske priser, som ikke kan overføres direkte til danske priser. Tag en snak med os, om hvilken løsning, du synes passer til dig.

equipment-packages

 

This post is also available in: Swedish