PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK 

Denne persondatabeskyttelsespolitik gælder for Chem-Dry Nordic A/S og samtlige Chem-Dry franchisetagere i Danmark, Sverige og Nordtyskland, der alle er selvstændigt ejet og drevet, som samarbejder med Chem-Dry Nordic A/S.

Vi foretager registrering af dine personlige oplysninger med det formål, at vi kan levere en service til dig. Persondata omfatter:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Disse personoplysninger registreres hos den enkelte selvstændige franchise du har indgået aftale med i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Den enkelte franchise er ansvarlig for behandlingen af dine persondata og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med EuropaParlamentets databeskyttelsesforordning.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Chem-Dry Nordic A/S eller hos den enkelte selvstændige franchise du har indgået aftale med, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Om din sikkerhed på ChemDryfranchise.dk
Vi vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere ikke-personlige oplysninger, om hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside.

Vi indsamler informationen ved hjælp af forskellige typer cookies og din computers IP-adresse. Oplysningerne fortæller intet om din identitet og giver os ikke mulighed for at kontakte dig personligt.

Din personsikkerhed, når du færdes på vores hjemmeside, er en vigtig del af vores kundepolitik og vi lever op til alle regler i persondataloven, så du kan føle dig tryg på www.chemdryfranschise.dk.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer permanent på din computers harddisk. Cookien gør, at hjemmesiden kan genkende din computer, og bruges til at forbedre brugervenligheden. Cookien giver ikke adgang til personlige oplysninger om dig og kan ikke bruges til at spore din identitet.

En anden type er sessionscookies. De knytter sig midlertidigt til din computer, når du besøger hjemmesiden, men forsvinder igen når du lukker siden ned. Det vil sige, at de ikke lagrer sig permanent på din harddisk.

De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden.

Hvordan bruger ChemDryfranchise.dk de ikke-personlige oplysninger fra cookies?
Vi bruger de ikke-personlige oplysninger fra cookies til statistiske formål og til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig.

Den information, vi får fra cookies, bruger vi bl.a. til at undersøge, hvor mange besøgende vi har, og hvordan de færdes på vores hjemmeside. Vi kan se, hvilke hjemmesider besøgende kommer fra, og vi kan se hvornår, hvor længe og hvordan, informationer på vores hjemmeside bruges.

Det giver os viden om, hvilke sider der fungerer godt, og hvilke sider vi bør lave om.

Kan jeg fravælge cookies?

Ja – klikker du på knappen afvis – vil chemdryfranschise.dk ikke sætte cookies.

Hvis du gerne vil vide, hvornår din computer modtager en cookie, kan du indstille din browser til at give dig besked om det. På den måde har du mulighed for selv at acceptere eller afvise en cookie. Din computer kan også opsættes til helt at afvise cookies.

Du skal dog være opmærksom på, at ændringer i din browser kan betyde, at funktioner på vores hjemmeside ikke længere virker optimalt.

Hvis du ikke ønsker at bruge en hjemmeside med cookies, selvom du kender til sikkerheden, kan du lukke siden ned.

Bruger ChemDryfranchise.dk information om min IP-adresse?
Selvom du har valgt at afvise cookies, kan de fleste hjemmesider se dit besøg via din IP-adresse. IP-adressen er et nummer, som automatisk er forbundet med din computer, når du bruger internettet.

Din IP-adresse efterlader kun ikke-personlige oplysninger, og vi bruger dem udelukkende til statistiske formål.

Kontakt via e-mail
Vi gør opmærksom på, at de e-mails du sender via ChemDryfranchise.dk sendes ukrypteret. De e-mails du modtager fra ChemDryfranchise.dk sendes ligeledes ukrypteret.
Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget.

Ønsker du mere information om din personsikkerhed og rettigheder som internetbruger, kan du kontakte Forbrugerstyrelsen eller tjekke www.net-tjek.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i øvrigt i forbindelse med dit besøg på ChemDryfranchise.dk, er du velkommen til at kontakte os.

PERSONLIGE DATA ANGIVET VED KØB

Nogle oplysninger er nødvendige at angive, for at kunne gennemføre et køb. De oplysninger du angiver her vil blive gemt i henhold til bogføring, håndtering og afsendelse af din ordre.

Kundeoplysninger bliver gemt i forbindelse med bogføring i minimum 5 år.

VORES TREDJEPARTS DATAPROCESSOR

ChemDryfranchise.dk anvender tredjeparter til at opbevare og behandle personlige oplysninger på vegne af os. Dette gælder:

one.com

BRUD PÅ PERSONDATA

Såfremt vi bliver opmærksomme på krænkelse af persondata på vores eller vores tredjeparters dataprocessorer, vil dette blive rapporteret til relevante myndigheder indenfor 72 timer efter vi er blevet opmærksomme på lovbruddet, såfremt det står klart, at der er blevet stjålet identificerbare personoplysninger.

RETTEN TIL INDSIGT OG AT BLIVE GLEMT

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer ChemDryfranchise.dk har gemt om dig, i vores og vores tredjeparters databaser. Du har desuden retten til, at få slettet alle personlige oplysninger fra weforyou’s og vores tredjeparters databaser. Såfremt du ønsker at få slettet alle dine personlige data fra vores databaser, kan du bede om dette ved at kontakte info@chemdry.dk Vi vil sørge for, inden for en rimelig periode sørge for at imødekomme din forespørgsel.

SPØRGSMÅL TIL PRIVATLIVSPOLITIKKEN OG DATAHÅNDTERING

Skulle du have spørgsmål til vores behandling af persondatabehandling eller er du i tvivl om, hvilken franchisetager du har indgået aftale med, bedes du kontakte Rie Hanke på rg@chemdry.dk

This post is also available in: Swedish